- Vinars Jidvei VSOP 40 ml
- Fresh de portocale 50 ml
- Apă tonică 50 ml
- Angostura Bitter 3 drops
- PROCEDEU Stir
- PAHAR Old Fashioned
- DECOR Felie de portocală deshidratată și frunze de salvie
REȚETA
Paharul din care va fi servit cocktailul se umple cu gheață.
Se adaugă, pe rând, cu ajutorul unei măsuri toate ingredientele.
Se amestecă ușor, de jos în sus.
Garnish – o felie de portocală deshidratată și frunze de salvie.
Bogdan Nicolae este deja un nume consacrat în industria ospitalității din România, mentor pentru mulți barmani și mixologi profesioniști. Este trainer și co-fondator Barmania, iar de-a lungul, celor peste 20 de ani de carieră a format sute de barmani și a creat câteva afaceri de succes în domeniu.
Bogdan este trainer WSET Spirits pentru Level 1 și 2 și pentru că procesul de învățare este unul continuu, urmează cursurile Wine & Spirit Education Trust - level 4 Diploma in Wine.
Ingredientul Jidvei
Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite