- Vinars Jidvei VSOP 40 ml
- Sirop de soc 10 ml
- Nec Plus Ultra Chardonnay 40 ml
- Felii de căpșuni
- Spumant Jidvei Roze Brut On top
- PROCEDEU Stir
- PAHAR Ballon
- DECOR Felii de căpșuni și frunze de mentă
REȚETA
Paharul din care va fi servit cocktailul se umple cu gheață.
Se adaugă, pe rând, cu ajutorul unei măsuri primele 3 ingrediente și se amestecă ușor.
Se pun, cu grijă, feliile de căpșuni.
On top – spumant Jidvei Roze Brut turnat, cu atenție, până când se umple paharul.
Garnish – felii de căpșuni și frunze de mentă.
Bogdan Nicolae este deja un nume consacrat în industria ospitalității din România, mentor pentru mulți barmani și mixologi profesioniști. Este trainer și co-fondator Barmania, iar de-a lungul, celor peste 20 de ani de carieră a format sute de barmani și a creat câteva afaceri de succes în domeniu.
Bogdan este trainer WSET Spirits pentru Level 1 și 2 și pentru că procesul de învățare este unul continuu, urmează cursurile Wine & Spirit Education Trust - level 4 Diploma in Wine.
Ingredientele Jidvei
Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite
Jidvei Roze Brut
Având o efervescență remarcabilă va face o asociere excelentă cu multe dintre componentele cocktailurilor voastre, oferindu-le savoare, vitalitate și prospețime, toate completate de arome suave de fructe roșii de pădure.
Este ideal pentru a fi combinat cu siropuri și lichioruri pe bază de fructe roșii.
-
ALCOOL12%
-
Note aromaticeperlare vibrantă, cireșe, zmeură, căpșuni, lychee, merișoare
Chardonnay
Vinul acesta poate să confere cocktailurilor nu doar volum, ci și arome proaspete de citrice, flori de câmp, mere și pere.
Ideal de a fi folosit în amestecuri alături de siropuri, lichioruri sau distilate de mere și pere, de flori sau citrice, dar la fel de bine se va asocia în cocktailuri cu fructe roșii - sirop de rodie, zmeură sau chiar cireșe.
-
ALCOOL12.5%
-
Note aromaticefructe tropicale, mere Golden, piersică, migdale şi smochină