Termeni și condiții

www.jidvei.ro este un site al companiei Jidvei S.R.L. Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și Condițiilor prezentați în cele ce urmează. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a acestui site, vă recomandăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile.

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm nu folosiți acest site.

Site-ul www.jidvei.ro se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Prin acționarea butonului "Am peste 18 ani" din fereastra de confirmare a vârstei, utilizatorii declară pe propria răspundere că au împlinit vârsta legală pentru a consuma alcool.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări prezentei secțiuni de Termeni și Condiții, precum și structurii site-ului, fără o notificare prealabilă. Acest document face referire și stabilește reguli pentru site-ul www.jidvei.ro și nu are niciun efect asupra altor site-uri către care putem avea trimiteri sau din care se face trimitere către www.jidvei.ro

Conținutul site-ului www.jidvei.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând, dar nelimitându-se la forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a companiei Jidvei S.R.L. Compania Jidvei S.R.L. nu este responsabilă pentru posibilele prejudicii aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe site-ul www.jidvei.ro.

Jidvei S.R.L. își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul site-ului www.jidvei.ro, în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele din portofoliul companiei. Compania Jidvei S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea informațiilor furnizate de terțe părți pe site-ul www.jidvei.ro.

Jidvei S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru posibilele daune sau viruși care ar putea să dăuneze computerului dumneavoastră sau altor bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site.
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe site prin poșta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Orice alt fel de date sau materiale pe care le veți transmite pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.