NOUTĂŢI

Campania „Primul loc e doar primul pas” Jidvei continuă în perioada octombrie – decembrie 2019

Anul acesta, odată cu lansarea campaniei de comunicare care se desfășoară sub sloganul „Primul loc e doar primul pas”, Jidvei a intrat într-un amplu proces de revitalizare a percepției brandului, definind o poziționare clară pentru companie și pentru produsele sale. În luna octombrie, prin campania integrată de comunicare, Jidvei continuă să marcheze noul context de business și cei 20 de ani de implicare și efort constant de a redefini valorile brandului și de a-l aduce mai aproape de cei care iubesc vinul.

Câștigătorii campaniei „Weekend la Castelul Bethlen-Haller”

Campania „Weekend la Castelul Bethlen-Haller”, desfășurată în perioada 18 septembrie 2019 — 1 octombrie 2019, și-a desemnat câștigătorii. Aceștia se vor bucura în perioada 18 octombrie – 15 decembrie 2019, la Castelul Bethlen-Haller, localitatea Cetatea de Baltă, din județul Alba, de două nopți de cazare, mese savuroase, tururi ale cramelor, vizitarea plantațiilor de viță-de-vie, iar degustările de vinuri vor completa întreaga experiență. În plus, participanții vor avea asigurat transportul.

Concurs „Weekend la Castel”

Weekend-ul este, de cele mai multe ori, momentul ideal în care relaxarea și evadarea din cotidian înlocuiesc agitația zilnică din timpul săptămânii. Dacă momentul se petrece alături de un vin bun și cei dragi, sfârșitul de săptămână este împlinit.

S-a încheiat cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur”. Marele Premiu a fost câștigat și anul acesta de un solist instrumentist.

Cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur” și-a desemnat câștigătorii în cadrul Galei Laureaților, care a avut loc vineri, 6 septembrie 2019. Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia au răsunat și anul acesta cântece pline de bucurie și sensibilitate. 36 de soliști vocali și instrumentiști amatori din întreaga țară, dar și de peste hotare, respectiv din Serbia și Republica Moldova, au concurat pentru trofeul festivalului.

Sărbătoarea cântecului la cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur”

În perioada 4 – 8 septembrie 2019 se va desfășura la Alba Iulia și Jidvei o nouă ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur”. Inițiat și susținut de compania JIDVEI în urmă cu aproape două decenii, festivalul-concurs a devenit un eveniment național de tradiție, o imagine emblematică a festivalurilor de folclor din țară.

Au mai rămas două săptămâni până la cea de-a a XIX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur”

An de an, ne străduim să dăm noi dimensiuni evenimentelor din cadrul Festivalului, să aducem pe scenă artiști pe care publicul se bucură să îi revadă sau să îi descopere, să oferim tinerilor concurenți repere solide.