- Vinars VSOP Jidvei 30 ml
- Piure de pepene roșu 40 ml
- Fresh de lămâie 30 ml
- Spumant Mărgăritar Roze on top
- PROCEDEU Build & Stir
- PAHAR Highball Festival
- DECOR Portocală și rozmarin
REȚETA
Se pregătește paharul deoarece compoziția se pregătește direct în pahar.
Se adaugă toate ingredientele în pahar.
Ca top se va folosi spumant Mărgăritar Roze.
Se amestecă compoziția cu o linguriță de bar.
Drept garnish, se vor folosi o felie de portocală și rozmarin.
Marian Lungu este din Vatra Dornei, Suceava, dar în prezent locuiește în București. Are 27 de ani și timp de 4 ani a lucrat în Iași, unde a învățat ce înseamnă bartendingul.
În prezent, lucrează la Rekolta și încearcă să fie cât mai conectat la ceea ce se întâmplă în industrie la nivel internațional.
Ingredientele Jidvei
Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite
Alb
Mărgăritar Alb este un cupaj armonios între caracterul proaspăt și bine structurat al soiului Fetească Regală, aromele „cameleonicului” Chardonnay și eleganța soiului Pinot Noir.
-
ALCOOL12%
-
Note aromaticeMere proaspete, citrice, savoare subtilă de miere