- Vinars Jidvei VSOP 40 ml
- Cordial de lime & roiniță 30 ml
- Sirop de mentă 10 ml
- Spumă de Pinot Noir & Cabernet Sauvignon on top
- PROCEDEU Shake & Strain
- PAHAR Rock
- DECOR Petale de trandafiri
REȚETA
Se adaugă 40ml Vinars Jidvei VSOP într-un shaker, apoi 30ml cordial din lime cu roiniță, 10ml sirop de menta și se dă shake, nu foarte tare pentru a nu zdrobi gheața, deoarece se dorește o băutură cât mai aerată, nu diluată.
Se prerăcește paharul în care va fi turnat conținutul cocktailului.
Se toarnă conținutul în paharul prerăcit și se adaugă gheață nouă.
Se adaugă top cu spumă de vin roșu.
Se decorează cocktailul cu câteva petale de trandafiri.
Andrei Gavrilescu activează în industria bartending-ului de 7 ani, iar în prezent lucrează în locația Naive din București. Încearcă sa fie un bartender cât mai bun, iar participarea în cadrul Jidvei Mixology & Bartenders Camp 2023 a însemnat o actualizare a nivelului său profesional.
Ingredientul Jidvei
Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite