- Vinars Jidvei VSOP 40 ml
- Cordial de migdale 30 ml
- Sirop de soc 10 ml
- Suc proaspăt de lămâie 15 ml
- PROCEDEU Shake & Double strain
- PAHAR Coupette
- DECOR Pudră de migdale
REȚETA
Paharul în care va fi turnat conținutul cocktailului se pune la prerăcit.
Se adaugă 40ml Jidvei Vinars VSOP, 30ml cordial de migdale, 10ml sirop de soc și 15ml suc proaspăt de lămâie într-un shaker cu gheață și se amestecă timp de 15 secunde.
Se strecoară compoziția în pahar, cu ajutorul unui fine strainer.
Se adaugă garnish-ul din pudră de migdale deshidratate aplicate pe marginea paharului în prealabil.
Ramon Drăgoescu este pasionat de arta mixologiei încă din copilărie. Activează în zona bartending-ului de 7 ani, iar de 3 ani și-a găsit refugiul în lumea mixologiei.
Se consideră un mixolog prietenos și atent la detalii, mereu gata să satisfacă nevoile oaspeților și să le ofere o experiență memorabilă. Ramon lucrează în locația La Mița biciclista, în București.
Ingredientele Jidvei
Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite