Transylvanian touch

by Ramon Dragoescu

„Inspirația pentru cocktailului meu vine dintr-un mix de arome și ingrediente unice pe care le-am descoperit la Castelului Bethlen-Haller. ”

Gust Dulce,
Floral
PRODUSE Vinars Jidvei VSOP
DIFICULTATE Mediu
Ocazii Brunch
INGREDIENTE
  • Vinars Jidvei VSOP 40 ml
  • Cordial de migdale 30 ml
  • Sirop de soc 10 ml
  • Suc proaspăt de lămâie 15 ml
  • PROCEDEU Shake & Double strain
  • PAHAR Coupette
  • DECOR Pudră de migdale
1 cocktail

REȚETA

PASUL 1

Paharul în care va fi turnat conținutul cocktailului se pune la prerăcit.

PASUL 2

Se adaugă 40ml Jidvei Vinars VSOP, 30ml cordial de migdale, 10ml sirop de soc și 15ml suc proaspăt de lămâie într-un shaker cu gheață și se amestecă timp de 15 secunde.

PASUL 3

Se strecoară compoziția în pahar, cu ajutorul unui fine strainer.

PASUL 4

Se adaugă garnish-ul din pudră de migdale deshidratate aplicate pe marginea paharului în prealabil.

OBSERVAȚII
Mixologist
Ramon Dragoescu

Ramon Drăgoescu este pasionat de arta mixologiei încă din copilărie. Activează în zona bartending-ului de 7 ani, iar de 3 ani și-a găsit refugiul în lumea mixologiei.

Se consideră un mixolog prietenos și atent la detalii, mereu gata să satisfacă nevoile oaspeților și să le ofere o experiență memorabilă. Ramon lucrează în locația La Mița biciclista, în București.

Link către Ramon Drăgoescu

Ingredientele Jidvei

Vinars
Jidvei VSOP

Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.

Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.

  • ALCOOL
    42%
  • Note aromatice
    scorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite
SHOP

cocktail-uri by ovidiu neculcea

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter pentru a primi instant cele mai noi rețete Cocktails by Jidvei.

NEWSLETTER