- Traminer Roz CIB 2018 60 ml
- Vinars VSOP Jidvei 20 ml
- Fresh lămâie 20 ml
- Fresh ananas 20 ml
- Sirop de soc 15 ml
- Albuș de ou 1 buc
- PROCEDEU Reverse dry shake
- PAHAR Coupette
- DECOR Chips de ananas și boboc de floare
REȚETA
Se pun într-un shaker cu gheață ingredientele, cu excepția albușului de ou.
Se agită bine 8-10 secunde, iar apoi se strecoară într-un alt shaker/recipient și se adaugă albușul de ou.
Se agită energic pentru a obține o spumă cremoasă, după care se toarnă în paharul de servire.
Marian Lungu este din Vatra Dornei, Suceava, dar în prezent locuiește în București. Are 27 de ani și timp de 4 ani a lucrat în Iași, unde a învățat ce înseamnă bartendingul.
În prezent, lucrează la Rekolta și încearcă să fie cât mai conectat la ceea ce se întâmplă în industrie la nivel internațional.
Ingredientele Jidvei
CIB 2018
Îmbogățește cocktailurile cu arome dulci de miere și flori de trandafir, accente de piersici bine coapte, completate de note fine de papaya și fructul pasiunii.
Gustativ este savuros, dulce, dar bine echilibrat de aciditatea naturală ridicată specifică Podgoriei Târnave-Jidvei. Este intens, persistent și savuros.
-
ALCOOL11.5%
-
Note aromaticearomele irezistibile de piersici, miere, dulceață de trandafiri și fructe exotice dulci
Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite