- Vinars Jidvei VSOP 50 ml
- Lemon Fresh 30 ml
- Sirop Zmeură 20 ml
- Albuș de Ou 1 buc.
- PROCEDEU Dry Shake, Hard Shake & Fine Strain
- PAHAR Coupé
- DECOR Lime Deshidratat
REȚETA
Se adaugă, pe rând, toate ingredientele într-un shaker și se agită energic (dry shake).
Apoi, se pune gheață și se agită împreună cu ingredientele (hard shake).
Conținutul se strecoară printr-o sită și se toarnă în pahar.
Garnish - o felie de lime deshidratat.
Sebastian Oprișan are 28 de ani și este din orașul Hunedoara. De 10 ani activează în domeniul ospitalității, iar acum 5 ani, sub îndumarea lui Bogdan Nicolae, a descoperit minunata lume a mixologiei.
A reușit să își dezvolte propria afacere, un mic bar mobil pentru evenimente - Friends Cocktail Events. De asemenea, lucrează ca barman-mixolog la WERK Hotel&SPA**** în Hunedoara.
Ingredientul Jidvei
Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite