- Lichior de Pepene 20 ml
- Sirop de Lavandă 10 ml
- Lime Fresh 2-3 drops
- Spray Apă de Portocal 1
- Spumant Mărgăritar Roze on top
- PROCEDEU Build
- PAHAR Champagne Flute
- DECOR Petale de trandafir, uscate și pisate
REȚETA
Se adaugă pe rând în paharul pentru cocktail lichiorul de pepene, siropul de lavandă și amestescăm ușor.
Se umple paharul cu spumant Mărgăritar Roze și stoarcem câteva picături de lime.
La final pulverizăm un spray de apă de flori de portocal deasupra paharului.
Garnish - paharul poate fi decorat cu petale uscate de trandafir lipite cu sirop de lavandă.
Evelina Rusu are 20 de ani și este din Roman, dar momentan locuiește în Iași fiind studentă. A intrat în lumea bartendingului recent, în luna mai a acestui an, sub îndrumarea lui Marius Bălăceanu.
Cu toate că practică această meserie de doar câteva luni, pasiunea și efortul depuse se văd în evoluția extraordinară, în echilibrul gustativ și amprenta vizuală a cocktailurilor pe care le crează.
Ingredientul Jidvei
Mărgăritar Roze
Realizat prin metoda Charmat, cu cele 33 gr./l de zaharuri reziduale, poate fi ingredientul cheie ne mai fiind nevoie să adăugăm sirop sau alte ingrediente dulci pentru a echilibra aciditatea dintr-un cocktail.
Se poate folosi cu succes în multe dintre rețetele clasice: Kir Royal, Grand Royal sau Mimosa.
-
ALCOOL12%
-
Note aromaticeCireșe, zmeură, coacăze roșii, rodie, merișoare