- Vinars Jidvei VSOP 50 ml
- Sirop de Soc 15 ml
- Fresh Lime 25 ml
- Albuș de ou 1 buc.
- Frunze busuioc fresh 4 buc.
- PROCEDEU Shake & Fine Strain
- PAHAR Cognac Baloon
- DECOR Frunză Busuioc
REȚETA
Se pune gheața într-un shaker sau borcan.
Se adaugă Vinars Jidvei VSOP, siropul de soc, albușul de ou, freshul de lămâie și cele 4 frunze de busuioc.
Folosim metoda shake and strain - ingredientele se amestecă energic, iar apoi se toarnă printr-o sită băutura obținută în pahar.
Garnish - frunze de busuioc.
Bibek Thapa este din Nepal, din orașul Biratnagar, are 25 de ani și face parte din echipa TrickSHOT București.
A descoperit bartendingul la 17 ani și a fost dragoste la prima vedere. Sub îndrumarea lui Claudiu Văcăruș a învățat foarte multe lucruri despre mixolgie, ingrediente, tehnici și modalități de prezentare.
Ingredientul Jidvei
Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite