- Vinars Jidvei VSOP 40 ml
- Sirop de mure 30 ml
- Fresh de lămâie 20 ml
- Sirop de zahăr 10 ml
- Albuș ou 1 buc.
- Iluziv Roze on top
- PROCEDEU Dry Shake, Shake&Strain, Build
- PAHAR Rocks
- DECOR Chips din mure
REȚETA
Paharul de servire se prerăcește cu gheață.
Se amestecă Vinars Jidvei VSOP, siropul de mure, freshul de lămâie, siropul de zahăr și albușul de ou într-un shaker fără gheață.
După aceea se amestecă compoziția cu gheață în shaker.
Se golește gheața din pahar, se adaugă din nou gheață și se toarnă compoziția în pahar.
La final, se adaugă vinul Iluziv Roze.
Chipsul din mure este cel mai potrivit garnish.
Rus Alin are 21 de ani și lucrează în industria ospitalității de la vârsta de 17 ani. La început era mai pasionat de partea de barista, dar ușor, ușor a început să iunească mixologia.În momentul de față activează la cel mai tare cocktailbar din Cluj, Joben Experience Bar, unde are onoarea să lucreze alături de Paul Sfîrlea, unul dintre mentorii săi. Pregătirea sa pentru bar are la bază una dintre valorile prezente la Joben Experience Bar, și anume KAIZEN. Acest termen provine din cultura japoneză și constă în ideea de te dezvolta într-un ritm constant, de a fi mai bun pe zi ce trece.
În momentul de față activează la cel mai tare cocktailbar din Cluj, Joben Experience Bar, unde are onoarea să lucreze alături de Paul Sfîrlea, unul dintre mentorii mei. Pregătirea sa pentru bar are la bază una dintre valorile prezente aici la Joben Experience Bar, și anume KAIZEN. Acest termen provine din cultura japoneză și constă în ideea de te dezvolta într-un ritm constant, de a fi mai bun pe zi ce trece.
Ingredientele Jidvei
Jidvei VSOP
Îmbogățește cocktailurile cu note de vanilie, ciocolată și nuci, de condimente exotice, fructe uscate și fructe confiate. Aromatic se împletește foarte bine în diverse combinații cu lichioruri, siropuri sau chiar cu alte tipuri distilate.
Oferă nu doar tărie alcoolică (bază alcoolică) cocktailurilor prin cele 42% alc., dar mai ales savoare prin complexitatea aromatică datorată învechirii pentru minimum 5 ani, în butoaie de lemn de stejar.
-
ALCOOL42%
-
Note aromaticescorțișoară, migdale, cuișoare, smochine, nuci prăjite
Roze
Un vin ca un răsărit vibrant într-o dimineață parfumată de vară, cu miros de flori și zmeură proaspătă.
Gustativ, acest cupaj de Cabernet Sauvignon, Syrah și Pinot Noir, e o adevărată încântare.
-
ALCOOL12%
-
Note aromaticeCireșe amare, cireșe de mai, zmeură, coacăze roșii și negre, piper alb, sumac