- Iluziv Roze 60 ml
- Fresh de portocale 40 ml
- Fresh de lămâie 10 ml
- Fresh de ghimbir 5 ml
- Sirop de trandafir 20 ml
- Spumant Jidvei Extra Brut on top
- PROCEDEU Build & Stir
- PAHAR Highball Festival
- DECOR Grepfruit și rozmarin
REȚETA
Se pregătește paharul, deoarece se merge pe metoda simplă de preparare direct în recipient.
Se adaugă 60ml Jidvei Iluziv Roze, 40ml fresh de portocale, 10ml fresh de lămâie, 5ml fresh de ghimbir și 20ml sirop de trandafir.
Ca top se va folosi spumantul Mărgăritar Alb.
Se amestecă compoziția cu o linguriță de bar.
Drept garnish se vor folosi o felie de grepfruit și rozmarin.
Marian Lungu este din Vatra Dornei, Suceava, dar în prezent locuiește în București. Are 27 de ani și timp de 4 ani a lucrat în Iași, unde a învățat ce înseamnă bartendingul.
În prezent, lucrează la Rekolta și încearcă să fie cât mai conectat la ceea ce se întâmplă în industrie la nivel internațional.
Ingredientele Jidvei
Roze
Iluziv Roze, un vin ca un răsărit vibrant într-o dimineață parfumată de vară, cu miros de flori și zmeură proaspătă.
Gustă vara din Iluziv Roze și bucură-te de un val revigorant de prospețime fructată.
-
ALCOOL12%
-
Note aromaticeCireșe amare, cireșe de mai, zmeură, coacăze roșii și negre, piper alb și sumac.
Alb
Mărgăritar Alb este un cupaj armonios între caracterul proaspăt și bine structurat al soiului Fetească Regală, aromele „cameleonicului” Chardonnay și eleganța soiului Pinot Noir.
-
ALCOOL12%
-
Note aromaticeMere proaspete, citrice, savoare subtilă de miere