- Iluziv SB+RI+MO 60 ml
- Piure de mango 30 ml
- Fresh de lămâie 20 ml
- Sirop de trandafir 20 ml
- Mentă 5 frunze
- Spumant Mărgăritar Alb on top
- PROCEDEU Build & Stir
- PAHAR Highball Festival
- DECOR Mentă și portocală
REȚETA
Se pregătește paharul deoarece compoziția se prepară direct în pahar.
Se adaugă 60ml Jidvei Iluziv SB+RI+MO, 30ml piure de mango, 20ml fresh de lămâie și 5-6 frunze de mentă.
Ca top se va folosi spumant Mărgăritar Alb.
Se amestecă compoziția cu o linguriță de bar.
Drept garnish se vor folosi câteva frunze de mentă și o felie de portocală.
Marian Lungu este din Vatra Dornei, Suceava, dar în prezent locuiește în București. Are 27 de ani și timp de 4 ani a lucrat în Iași, unde a învățat ce înseamnă bartendingul.
În prezent, lucrează la Rekolta și încearcă să fie cât mai conectat la ceea ce se întâmplă în industrie la nivel internațional.
Ingredientele Jidvei
SB + RI + MO
Floral și fructat, fin și complex, Iluziv Sauvignon Blanc, Riesling Italian și Muscat Ottonel este o experiență iluzivă care te va purta către o realitate exuberantă.
Un dialog savuros între arome autentice și prospețimea tipică terroir-ului Jidvei, complexitate și simplitate într-un vin cu o personalitate unică.
-
ALCOOL12.5%
-
Note aromaticeagrișe, caise și piersici parfumate, note suave de papaya și fructul pasiunii