Bethlen

by Andrei Bertalan

„Cocktailul pe care l-am creat spune povestea locului minunat, a oamenilor deosebiți pe care i-am cunoscut și a vinurilor care ne-au bucurat la Jidvei Mixology Camp.”

Gust Proaspăt -
Răcoritor
PRODUSE Vinars Jidvei VS,
spumant Mărgăritar
Roze
DIFICULTATE Mediu
Ocazie Aniversări și
zile festive
INGREDIENTE
  • Vinars Jidvei VS 45 ml
  • Sirop salcâm 20 ml
  • Lemon Fresh 15 ml
  • Albus Ou 1 buc.
  • Spumant Mărgăritar Roze on top
  • PROCEDEU Shake & Dry Shake
  • PAHAR Cană de lut tipică zonei
  • DECOR Sprig de Busuioc
1 cocktail

REȚETA

PASUL 1

Se pune gheața într-un shaker sau alt recipient.

PASUL 2

Se adaugă Vinars Jidvei VS, siropul de salcâm, albușul de ou și freshul de lămâie și se agită energic timp de 8 secunde.

PASUL 3

Se strecoară conținutul în partea mică al shakerului sau într-un alt recipient și se aruncă toată gheața rămasă.

PASUL 4

Se închide shakerul și se agită energic, iar apoi, conținutul se toarnă în cană.

PASUL 5

La final, se adaugă spumant Mărgăritar Roze.

PASUL 6

Garnish - frunze de busuioc.

OBSERVAȚII
Mixologist
Andrei Bertalan

Andrei Bertalan are 29 de ani, este din Bacău și activează în industrie de aproape 10 ani. 10 ani de muncă, pasiuni, ambiție și curiozitate. Este pasionat atât de Mixologie, cât și de Flair, ambele potrivindu-se foarte bine cu fire lui creativă și spontană.

Pune calitatea mai presus de cantitate și crede că ingredientele proaspete și premium sunt cruciale pentru un cocktail excepțional.

Link către Andrei Bertalan

Ingredientele Jidvei

Vinars
Jidvei VS

Este o alegere excelentă pentru realizarea cocktailurilor dulci-acrișoare, acrișor-răcoritoare sau pentru cele specifice perioadei de iarnă, mai consistente, mai pline sau cu texturi mai cremoase.

Oferă o bază alcoolică cocktailului - 38% alc. -, dar ajută și la creșterea complexității băuturii prin notele de vanilie, caramel, lemn dulce și condimente fine.

  • ALCOOL
    38%
  • Note aromatice
    gutui, lemn dulce, nuci, caise, note subtile de condimente
SHOP
Spumant
Mărgăritar Roze

Realizat prin metoda Charmat, cu cele 33 gr./l de zaharuri reziduale, poate fi ingredientul cheie ne mai fiind nevoie să adăugăm sirop sau alte ingrediente dulci pentru a echilibra aciditatea dintr-un cocktail.

Se poate folosi cu succes în multe dintre rețetele clasice: Kir Royal, Grand Royal sau Mimosa.

  • ALCOOL
    12%
  • Note aromatice
    Cireșe, zmeură, coacăze roșii, rodie, merișoare
SHOP

cocktail-uri by ovidiu neculcea

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter pentru a primi instant cele mai noi rețete Cocktails by Jidvei.

NEWSLETTER