- Vinars Jidvei VS 45 ml
- Sirop salcâm 20 ml
- Lemon Fresh 15 ml
- Albus Ou 1 buc.
- Spumant Mărgăritar Roze on top
- PROCEDEU Shake & Dry Shake
- PAHAR Cană de lut tipică zonei
- DECOR Sprig de Busuioc
REȚETA
Se pune gheața într-un shaker sau alt recipient.
Se adaugă Vinars Jidvei VS, siropul de salcâm, albușul de ou și freshul de lămâie și se agită energic timp de 8 secunde.
Se strecoară conținutul în partea mică al shakerului sau într-un alt recipient și se aruncă toată gheața rămasă.
Se închide shakerul și se agită energic, iar apoi, conținutul se toarnă în cană.
La final, se adaugă spumant Mărgăritar Roze.
Garnish - frunze de busuioc.
Andrei Bertalan are 29 de ani, este din Bacău și activează în industrie de aproape 10 ani. 10 ani de muncă, pasiuni, ambiție și curiozitate. Este pasionat atât de Mixologie, cât și de Flair, ambele potrivindu-se foarte bine cu fire lui creativă și spontană.
Pune calitatea mai presus de cantitate și crede că ingredientele proaspete și premium sunt cruciale pentru un cocktail excepțional.
Ingredientele Jidvei
Jidvei VS
Este o alegere excelentă pentru realizarea cocktailurilor dulci-acrișoare, acrișor-răcoritoare sau pentru cele specifice perioadei de iarnă, mai consistente, mai pline sau cu texturi mai cremoase.
Oferă o bază alcoolică cocktailului - 38% alc. -, dar ajută și la creșterea complexității băuturii prin notele de vanilie, caramel, lemn dulce și condimente fine.
-
ALCOOL38%
-
Note aromaticegutui, lemn dulce, nuci, caise, note subtile de condimente
Mărgăritar Roze
Realizat prin metoda Charmat, cu cele 33 gr./l de zaharuri reziduale, poate fi ingredientul cheie ne mai fiind nevoie să adăugăm sirop sau alte ingrediente dulci pentru a echilibra aciditatea dintr-un cocktail.
Se poate folosi cu succes în multe dintre rețetele clasice: Kir Royal, Grand Royal sau Mimosa.
-
ALCOOL12%
-
Note aromaticeCireșe, zmeură, coacăze roșii, rodie, merișoare